In vizor

Un părinte din Turda: ”Școlile nu sunt pregătite. E haos total”

Un părinte a cărui copil învață la Școala Avram Iancu din Turda ne transmite un mesaj bulversant: „De fapt școlile nu sunt pregătite pentru procesul de învățământ în contextul actual!”

Acesta spune că părinții au fost informați cu privire la regulile ce trebuie respectate în actualul context epidemiologic, inițial părinții trebuiau să asigure dezinfectanți și măști de protecție copiilor, plus alte materiale.

„Nu mai știm nici noi, azi ni se spune ceva mâine altceva, până acum s-a spus că noi trebuie să cumpărăm dezinfectanți pentru copii, acum nu, aceștia vor fi pe holuri și în clase, apoi ni se zice că trebuie să le luăm măști, ulterior am fost informați că va cumpăra școala…….e haos total! Nimeni nu mai știe nimic, sper că se hotărăsc totuși până luni, pe 14 septembrie” spune un părinte, citat de turdanews.net

Un cadru didactic este de părere să femeile de serviciu din școli sunt total insuficiente la frecvența cu care trebuie dezinfectate obiectele sanitare, băncile, sălile de clasă, clanțele și tot ce ating elevii și profesorii.

Administrația Locală din Turda dă însă asigurări că toate instituțiile de învățământ sunt pregătite pentru începerea noului an școlar.

”Primăria Municipiului Turda a luat toate măsurile necesare pentru ca unitățile de învățământ să înceapă activitatea în condiții optime. De asemenea, școlilor le vor fi asigurate echipamentele necesare pentru susținerea cursurilor online, dacă situația o va impune”, a transmis Primăria municipiului Turda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *