In vizor

Un nou magazin LIDL în Florești

Scris de 6,899

Locuitorii din Florești vor avea în curând un al doilea magazin LIDL în comună. Acesta va fi situat pe Avram Iancu, lângă sediul central Oncos. În acest moment singurul supermarket LIDL din Florești este situat în senul giratoriu, aproape de Primăria Florești și este în permanență plin de clienți.

Pentru acest obiectiv s-a eliberat de către Primăria Comunei Florești certificatul de urbanism nr. 14 din 10.01.2020, în scopul: ELABORARE P.U.Z. PENTRU CONSTRUIRE SPAȚIU COMERCIAL, SISTEMATIZARE VERTICALĂ, AMENAJĂRI EXTERIOARE, ACCESE, PARCAJE, AMENAJARE INTERSECȚIE SEMAFORIZATĂ, AMPLASARE TOTEM ȘI PANOURI PUBLICITARE, DESFIINȚARE IMOBILE EXISTENTE. S-a obținut de asemenea Avizul de oportunitate cu nr.26365din 28.04.2020 pentru lucrarea cu același nume.Se propune reglementareaunui areal în suprafață măsuratăde 8674,24mp.

Terenul se situează în intravilanul localității Florești, comuna Florești, județul Cluj, str. Avram Iancu nr. 354-356, şi se compune din 5 parcele.

Terenul studiat este situat în jumătatea sud-vestică a intravilanului localității Florești, în unitatea teritorială care definește zona de locuințe existente cu regim mic de înălțime și funcțiuni complementare, având atât accesul auto, cât și accesul pietonal asigurate direct din strada Avram Iancu și pe latura vestică dintr-un drum existent. 

Zona studiată este una aflată în curs de dezvoltare, fiind dominată de funcțiunea de locuire (construcții existente cu regim de înălțime redus) și de funcțiuni complementare locuirii.

Circulația principală în zonă se desfășoară pe strada Avram Iancu DN1 E 60, pe care se realizează, de asemenea și transportul în comun. Drumul existent pe latura estică este un drum de acces aflat în proprietate particulară, care preia, în principal, circulația aferentă zonei de comerț și de producție a Oncos. 

Se propune reglementarea și amenajarea unei intersecții semaforizate între str. Avram Iancu DN1 E60 și strada de acces de pe latura estică, care urmează să asigure deservirea rutieră principală a obiectivului proiectat. 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 9 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 11 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 11 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 11 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 12 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 12 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 13 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 13 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 14 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 14 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE