Rautacisme

Un nou happening a la Cluj: cvintetul de betivi impuscati cu spirt Mona rage zilnic la obeliscul Carolina

In Piata Muzeului, la terasele scumpe unde vine toata lumea buna a orasului, iar expatii si strainii care poposesc in Cluj se reunesc intr-un loc atat de cochet si cosmopolit, de doua luni poate fi urmarit zilnic un spectacol de neuitat. Cinci betivani isi fac veacul in dosul statuii si fac un show cum nu mai vezi. 

Pentru cateva ore de ragaz la terasa, consumatorii au indurat scene hardcore din partea „locatarilor” obeliscului dedicat vizitei la Cluj a imparatesei austriace Carolina Augusta impreuna cu sotul ei, imparatul Francisc I, in 1817. Morti de beti, cei cinci consuma alcool Mona si sustin un spectacol care consta in racnete, amenintari si aratat de organe genitale si se incheie, apoteotic, cu un concurs de strans de gat. 

Ar fi pacat ca un asemenea moment artistic deosebit sa nu fie inclus in programul Capitalei Culturale Europene, asa ca le propunem celor de la primarie sa ii ajute. Ar putea amplasa masute in fata artistilor, show-ul ar putea primi emblema  „Produs de Cluj” si ar putea deveni interactiv, astfel incat sa se poata cinsti si cei de la terase cu alcool Mona. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *