Din oras

Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani

Scandal, în weekend, pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost lovit de un tânăr de 16 ani și a ajuns la spital.

  • Poliție și ambulanțe pe strada Piezișă, sâmbătă, după ce un bărbat a fost lovit în urma unui scandal.
  • Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au intervenit sâmbătă dimineața în zona străzii Piezișă din Cluj-Napoca, după ce au fost anunțați că a avut loc un conflict.

”La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 03.00 polițiștii au intervenit în urma unei stări conflictuale, în zona străzii Piezișă din municipiul Cluj-Napoca, unde un bărbat, în vârstă de 38 de ani, ar fi fost agresat fizic de un tânăr de 16 ani. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate. Bărbatul a primit îndrumări legale referitoare la dreptul de a formula o plângere prealabilă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Bătaia a fost semnalată de un tânăr pe TikTok, aflat la fața locului. Vedeți VIDEO-ul de pe TikTok aici.

”Bine ați venit la un nou episod din Cluj-Napoca. Astăzi vezi ambulanță, Poliție… a fost un scandal foarte puternic. Nu știu ce s-a întâmplat, știu doar că și-a luat-o unul în barbă, a căzut pe jos, am mers să văd care-i treaba… și-a revenit, dar între timp a luat somn din nou, apoi s-a trezit din nou și a băgat o țigară. Acuma nu știu”, a spus tânărul în videoclip-ul de pe TikTok.