Editorial

Un mesaj pentru Luci de la Chinteni, Fati de la Apahida, Costan de la Dej, Neselean de la Gherla, Matei de la Turda

Va spun de doi ani de zile ca, indiferent de realizarile voastre, poporul suveran e tampit si alege pe emotie, nu pe recunostinta. La Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan a adus 1 miliard de euro in 7 ani de administratie judeteana, a facut minuni in fiecare comuna din judet, chiar daca avea leadership politic diferit, si pe bistriteni i-a durut in cur, s-au dus cu valul. La Turda n-a mai fost in 30 de ani primar ca Matei, asta a transformat orasul in santier. Nu a contat.

Problema voastra, dragi primari, e doua: una e ca inca acceptati sfaturi de la un taranus cu bojoci rosii din Berindu, pe numele sau Remusica Lapusan, un sinecurist politic ce nu a castigat IN VIATA LUI o batalie asa de tare ca aia de primar, si alta ca nu ii trageti un sut in cur lui Nasra. Apropo de Nasra, dragi primari, aseara pe la ora 21, am trecut pe langa Nasra pe o straduta din Piata Muzeului. Seful vostru politic statea relaxat aseara si fuma NARGHILEA, obicei normal pentru originile sale. Stiti de ce, primarilor, e de cacat faza asta? Fiindca seful vostru aseara nu trebuia sa fie la narghilea in Cluj, ci la discutii in Bucuresti, cu greii din tara ai PSD.

Insa Nasra e un gandac de Colorado pe care nu il iubeste si nu il baga nimeni in seama la Bucale. Nu e de calibrul lui Paul Stanescu, nu are anvergura lui Oprisan. Si asta e trist, fraierilor, fiindca v-ati lasat orbiti de orgolii si de frica de Dragnea.

Cand vi s-a propus o noua conducere la Cluj, v-ati cacat pe voi in frunte cu impotentul politic Itu, manifestand orgolii proviniciale de doi lei. In fapt, voi nu veti conta niciodata la Bucuresti cata vreme veti avea sefi ca Nasra sau Lapusan, lenesi si lipsiti de organizare. Este cel mai slab scor judetean din cate imi aduc aminte si asa rusine nu v-ati luat niciunul niciodata.

Aseara s-au facut carti mari in PSD la Bucuresti si Clujul nu a fost acolo. Stiu ca mereu am cate o nota de dojana la adresa voastra, ca primari PSD, desi duminica am votat PSD. Am facut-o mereu de ciuda ca acest partid nu a reusit niciodata sa straluceasca aici din cauza ioanrusilor sau nasrilor. Scorul de duminica e irelevant pentru voi, dar e un dus groaznic de rece. Acum nu va injur, nu va cert. Dar daca nu va treziti in urmatoarele 9 luni, adica teren, chestii, ati belit-o. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *