Sport

Un jucător al CFR-ului, aproape de Serie A. La ce echipa din Italia ar putea ajunge fotbalistul

Un jucător de la CFR Cluj, om de bază al echipei în acest sezon, este la un pas de un transfer în Serie A.

Formaţia italiană Cagliari a reuşit promovarea în Serie A după ce a câştigat Serie B, iar gruparea din Sudul Italiei este în discuţii, destul de avansate, cu un jucător al CFR-ului, potrivit presei din Peninsulă.

Davide Petrucci (24 de ani) a intrat în vizorul nou-promovatei Cagliari, doi agenţi ai jucătorului având o întâlnire cu conducerea echipei roş-albastre la Milano, potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, specialist în piaţa transferurilor. Informaţia difuzată pe site-ul său a fost preluată de numeroase publicaţii italiene, anunta CJSport.ro

Talentatul mijlocaş, care a crescut la AS Roma şi a fost transferat la doar 16 ani de Manchester United, poate aduce un plus la mijlocul terenului pentru Cagliari, inclusiv prin polivalenţa sa, notează TuttoCagliari.net. Potrivit lui Di Marzio, nou-promovata în Serie A testează şi varianta David Pizarro, sportiv care a mai jucat şi el în Italia.

Ia în calcul prelungirea la CFR

Până la această oră discuţiile cu privire la un eventual transfer al lui Petrucci nu au fost confirmate încă, de clubul CFR sau de către fotbalist.

Atât jucătorul, al cărui contract cu CFR expiră în această vară, cât şi clubului “feroviar” iau în calcul prelungirea înţelegerii, cu cel puţin încă un sezon, fotbalistul fiind mulţumit că a avut ocazia să joace constant la Cluj, fiind unul din oamenii de bază ai echipei, punând umărul la câştigarea Cupei României.

“România mi-a dat oportunitatea să joc din nou şi le voi fi mereu recunoscător celor de la Cluj pentru asta. Au fost doi ani importanţi pentru mine, iar după ce mi-am recăpătat continuitatea în joc, care din varii motive nu o găsisem anterior, mă simt pregătit pentru obiective şi mai îndrăzneţe. Să mă întorc în Italia e şi acesta un obiectiv, dar o să vedem. Am înţeles că pentru a fi fericit contează să fii pe teren, nu are importanţă unde”, a declarat Petrucci într-un interviu recent, în exclusivitate pentru Europacalcio.it.

Mijlocaşul italian a marcat în ultimul meci de acasă al CFR-ului, cu CS Craiova, 4-0 şi jucat şi în ultima etapă din sezon, înfrângerea cu 4-0 la Fc Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *