Din oras

Un FOTO-VIDEO "pentru prosti": Cel mai mare Harlem Shake din tara

O multime tribala, cu costume dintre cele mai trasnite, tineri teribilisti desculti ori cu hainele luate pe dos, un Mos Craciun aviator, o capra, cateva fantome colorate. Nebunia Harlem Shake a trecut din mediul virtual in mijlocul Clujului, unde s-a vrut, astazi, organizarea celui mai mare dans in stil Harlem Shake din tara. Cu sprijinul primarului Boc.

In spiritul organizarii de evenimente culturale, Primaria Cluj-Napoca a autorizat si a sprijinit organizarea celui mai mare dans in stil Harlem Shake din tara. Adica o multime de oameni care-si contorsioneaza trupurile costumate cat mai trasnit pe ritmurile piesei lui Baauer. Cum, nu stiti ce e aia “Harlem Shake?”

Totul a pornit de la doi tineri australieni, care in 2 februarie s-au filmat intr-o camera dansand pe mixul “Harlem Shake”. In foarte scurt timp, clipul a devenit viral si fenomenul s-a raspandit in intreaga lume.

“Zici ca a dat boala in toti!”, spune Adrian, un tanar curios sa vada ce se intampla cu multimea adunata ca la un numar de cascadorie.

Piata Unirii a fost mai plina astazi decat la orice eveniment cultural, chiar daca actul in sine nu a avut nimic de-a face cu arta dansului.

Printre fantome colorate, Batmani sau Mosi Craciuni, costumele clujenilor au fost din cele mai trasnite. Un tanar a venit descult, un altul si-a luat hainele pe dos. Au adus cu ei maturi, electrocasnice, palete de tenis, mingi sau schiuri. Nu au lipsit nici tinutele porno, baietii cu sutien si blana sau tinerele in lenjerie intima au dat o nota “demna” evenimentului.

 “E belea! Normal ca imi place, ma simt bine sa dansez in stil Harlem Shake. As face asta toata ziua”, spune Mircea Cosiu, un tanar de 17 ani care si-a luat drept masca folia alimentara din bucataria mamei.

 

Organizatorii, un post de radio local, au anuntat 3.000 de participanti, “cel mai mare Harlem Shake din tara”.

Imaginile surprinse la evenimentul sprijinit de Primaria Cluj-Napoca vorbesc de la sine!

Nota: Acest material trebuia trecut la rubrica “Pentru Prosti”, la fel ca si evenimentul girat de autoritatile locale.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *