Vocea ta

Un clujean susține că și-a rupt mâna după ce s-a împiedicat în dalele puse de mântuială pe Kogălniceanu

Lucrările de pe strada Kogăloniceanu nici nu au fost recepționate că deja au stârnit numeroase critici. Dalele au fost puse atât de prost încât s-au deplasat de la loc și este imposibil să nu te împiedici.

Este și pățania unui clujean care susține că este pentru a doua oară când cade pe aceste dale, în noiembrie căzând atât de rău încât și-a rupt mâna.

„Este a doua oară când mă împiedic de dalele așezate de mântuială. Prima dată, în septembrie 2023, mi-am rupt mâna, iar acum m-am rțnit la picior și mână. Cred că voi da în judecată Primămria, care trebuie să știe că nu toți catățenii sunt „capre de munte ” să mearga tot sărind”, susține clujeanul.

De altfel, nu este singurul care a remarcat lucrările de proastă calitate executate în această zonă.

„Calitatea lucrării din jurul străzii Kogălniceanu și Turnul Croitorilor e de foarte proastă calitate. Abia două dale consecutive care să fie la nivel. Te împiedici la tot pasul, mai ales la dalele subțiri și lungi. Trepte ciobite și sparte în spatele zidului de lângă Turnul Croitorilor”, susține un alt clujean.

Nu doar clujenii au remarcat lucrările proaste, ci și cei care vizitează orașul. Un cunoscut vlogger din Oradea a susținut că e cea mai proastă lucrare pe care a văzut-o, cu dale așezate prost și care deja sunt sparte și ciobite.

Ce se întâmplă în Cluj, pentru că lucrări mai proaste, mai rar am văzut. Pietonala asta e praf. M-am plimbat aseara și dalele astea sunt praf. Pur și simplu te împiedici de ele. Una e sus și una e jos. Aici s-a lucrat în octombrie, dalele astea sunt puse de 2 luni. E plin de dale crăpate, nu are sens să vi le arăt pe toate. Pavajul ăsta e praf. Sper că Primăria nu va recepționa lucrarea până când nu se va remedia”, a relatat vloggerul

Între timp, primarul Emil Boc tot anunță de anul trecut că lucrările sunt aproape finalizate, doar că termenul de execuție s-a prelungit până în aprilie 2024. Iar la cum arată lucrările, practic acestea trebuie refecute, evident tot pe banii clujenilor, că doar nu credeți că vor fi bani europeni de cheltuit pentru lucrări prost executate.

Citește și:

Noaptea, ca hoții, #Baronul_OSĂnhauzen distrage atenția de la lucrările de cea mai proastă calitate de pe Universității și Kogălniceanu