Din oras

Un clujean dat în urmărire națională și internațională, din 2016, a fost prins. Bărbatul a intrat cu mașina într-un grup de oameni pentru a se răzbuna, după un conflict

Un bărbat urmărit național și internațional din 2016 pentru tentativă de omor a fost prins în Cluj-Napoca. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, clujean la origini, a intrat cu mașina în urmă cu patru ani într-un grup de oameni pentru a se răzbuna.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigaţii Criminale, informează că au depistat azi un bărbat din Cluj-Napoca, urmărit naţional şi internaţional.
Cel în cauză a fost găsit pe raza municipiului Cluj-Napoca, în activitatea de prindere fiind angrenaţi şi luptători de acţiuni speciale.

Bărbatul are de executat 8 ani şi 8 luni de închisoare, în baza mandatului de executare a pedepsei emis în cursul anului 2016, de către Tribunalul Cluj.

În fapt, în noaptea de 8/9 martie 2014, bărbatul s-a urcat la volanul unui autoturism pe care l-a condus pe drumurile publice deşi nu poseda permis de conducere şi în urma unui conflict spontan, pentru a se răzbuna, a intrat într-un grup de oameni, pe strada Calea Bucureşti, cu intenţia de a lovi persoana cu care avusese conflictul, lovind din greşeală altă persoană, căreia i-a provocat leziuni ce au necesitat pentru vindecare între 100 și 110 zile de îngrjiri medicale.
Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *