Din oras

Un bărbat suspectat că a sustras bunuri dintr-o casă de schimb valutar, reţinut luni seara

Un bărbat a fost reţinut, luni seară, de către poliţiştii din Cluj, fiind suspectat că a sustras bunuri dintr-o casă de schimb valutar după ce a folosit un spray lacrimogen.

”În cursul acestei după-amiezi (luni seara – n.r.), poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată săvârşită la data de 17 octombrie a.c., într-o casă de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis, luni seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

”În cauză sunt continuate cercetările, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, au mai precizat poliţiştii.

Documentarea activităţii infracţionale a fost realizată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, UTAI Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj-Napoca şi Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cercetările au demarat duminică, în jurul orei 15.30, când poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar.

Cercetările preliminare au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase după utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societăţii. 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *