Justitie

Un barbat este hartuit de fosta lui prietena, o politista de la Rutiera

O femeie agent la Politia Rutiera Cluj s-a ales cu plangere penala pentru hartuire, abuz in serviciu si alte infractiuni din partea unui fost prieten, informeaza clujust.ro. Acesta a prezentat inregistrari audio cu ea si cu un coleg de-al ei, care are si el plangere. Ambele plangeri au fost clasate, iar solutiile au fost atacate la Judecatoria Cluj-Napoca.

P.C a scris in plangerea penala impotriva politistei c a avut o relatie de prietenie cu G.A, care a inceput in cursul anului 2009 si a durat aproximativ 4 ani.

”La inceputul anului, in cursul lunilor ianuarie-februarie, am observat ca numita doreste sa transforme relatia noastra de prietenie in ceva mai mult, context in care subsemnatul aflandu-ma intr-un mariaj am refuzat.”, a precizat barbatul.

Acesta o acuza pe agenta de la Rutiera ca, pentru a se razbuna, a inceput sa-i ”vaneze” masinile in trafic, cazand victima tatal lui.  

”In concret, in data de 21.05 2014, tatal meu P.V. a fost oprit in trafic in timp ce conducea autoturismul meu, (subsemnatul avand permisul de conducere suspendat la acel moment) de catre un echipaj de politie rutiera, sub pretextul ca rula cu o viteza excesiva(in realitate stationa pe partea dreapta a carosabilului si vorbea la telefon) si i s-a aplicat o amenda pentru depasirea limitei de viteza admise in localitate”, spune barbatul.

G.A facea parte din echipajul care l-a sanctionat pe tatal reclamantului. P.C isi sustine afirmatiile cu un set de inregistrari ambientale facute cu telefonul mobil. Intr-una din inregistrari politista recunoaste ca „are boala” pe el si spune ca tatal lui este ”victima colaterala”. Redam mai jos conversatia celor doi, iar inregistrarea poate fi ascultata pe clujust.ro.

P.C.: Nu inteleg de ce si tu si colegii tai va legati de tata. Daca aveti, aveti ceva cu mine. Ce are el? De ce il opriti tat timpul in trafic de cand umbla el cu masina mea? Tat timpu el ii oprit, ii tras pe dreapta, luat la intrebari. Ce? Ii suspect? Sau ce e cu el? Asta faci tu? 

Politista: Pai taica-tu sa umble cu masina lui, daca are masina lui. Tu umbla cu masina ta si atunci o sa te opresc numai pe tine.

P.C.:Aaa, deci ai boala pe mine?

Politista: Da.

P. C.: De ce?

Politista: De aia, ca asa vreau eu sa am.

P.C.: Cu tata ce ai avut?

Politista: El, saracu, ii victima colaterala.

P.C.: Bine, sa nu uiti”, discuta cei doi.

O alta inregistrare ii are ca protagonisti pe petent si pe politistul C.D. de la Rutiera, actualul iubit al agentei. Cu totii s-au intalnit pe strada, in fata unui bloc in care fusese P.C. Acesta sustine ca politistul i-a adresat amenintari si a pus presiune pe el pentru a nu-i mai deranja concubina. 

Foto: clujust.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *