Jos palaria

Un băiat de 7 ani va pedala la un maraton pentru a ajuta copiii cu intoleranță la gluten din Cluj

Adrian, un băiat de 7 ani din București va participa, în 3 septembrie, la Marathon MTB Bicaz, la proba de ciclism 8 kilometri. El vrea să strângă bani pentru a cumpăra teste pentru depistarea glutenului în alimente, teste care vor ajunge la copiii bolnavi de celiachie (intoleranța la gluten), membri ai Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune APAA – Filiala Cluj.  

A.N. are 7 ani (la rugămintea familiei am lăsat doar inițialele – n. red.) și este din București. El va participa la Marathon MTB Bicaz pentru o cauză umanitară. Toți cei care vor să îl susțină pe Adrian ca să adune banii necesari cumpărării testelor pot dona orice sumă de bani în contul indicat mai jos, deschis special din dorinţa lui Adrian de a ajuta copiii bolnavi de celiachie. Testerele Glutentox achiziţionate din banii donaţi vor ajunge la celiacii membrii ai APAA-Filiala Cluj.

cont maraton bicaz

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune APAA-Filiala Cluj s-a înfiinţat în mai 2017 din dorinţa Cameliei Coroianu, mama unei fetiţe de 7 ani diagnosticată cu celiachie de la vârstă de 1 an. Scopul acestei asociații este de a ajuta şi a împărtăşi din cunoştinţele Camelei Coroianu şi celorlalte persoane suferinde de celiachie.

În 21 octombrie 2017 va avea loc în Cluj-Napoca, cea de-a cincea întâlnire a celiacilor membrii şi nemembrii ai APAA-Filiala Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *