Din oras

Un altfel de bistro, in Cladirea Postei din centrul orasului

In cladirea Postei de pe strada Regele Ferdinand, s-a deschis, in urma cu cateva zile, un nou bistro: Post Office Cafe&Bistro, un local cu o identitate aparte.

“Investitiile majore si spatiul generos pus la dispozitie vin spre intaminarea cerintelor si exigentelor avute atat de clientii cunoscatori, cat si de cei ce doresc sa gaseasca un loc in care sa revina cu placere”, spun proprietarii Post Office Cafe&Bistro.

Tematica aleasa e respectata pana in cel mai mic detaliu, bistro-ul de la Posta fiind printre putinele localuri din oras care tin cont de acest lucru, si imbina in mod elegant istoria de secole a serviciilor postale cu elementele contemporane

Marea diversitate de bauturi, compusa din cele mai apreciate marci traditionale si mondiale, precum si preparatele culinare inspirate din bucataria internationala, sunt servite de un personal calificat, cu o bogata experienta in domeniu si cu o remarcabila afinitate pentru client.

 “Respectul, promptitudinea, discretia si eleganta, sunt principii de baza ale tuturor celor care va vor gazdui in Post Office Cafe&Bistro; nimic nu e mai presus decat  buna dispozitie a clientilor”, mai spun proprietarii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *