In vizor

Un alt concurs marca DGASPC Cluj: A concurat de unul singur si, surpriza, a si castigat!

Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului a organizat, saptamana trecuta, un concurs pentru ocuparea postului de sef de serviciu. Ca intr-un banc prost, la competitie a fost inscris un singur candidat, cel care a si fost, doua zile mai tarziu, declarat castigator.

Serviciul de interventie in regim de urgenta in domeniul asistentei sociale; cazuri urgente adulti si copii, copii care au comis fapte penale si nu raspund penal si copiii strazii are, deja de doua zile, sef nou. Nicolae Banc, omul de incredere al lui Daniel Tamas, seful directiei – acuzat ca ar fi comis acte de violenta impotriva copiilor institutionalizati, a concurat importiva propriei persoane si a si castigat.

Rezultatele au fost afisate in 22 septembrie. Admis, Banc Nicolae. Singurul inscris”, a confirmat purtatorul de cuvant al institutiei, Alina Chiorean.

Concursurile “aranjate” nu sunt o noutate in cadrul DGASPC Cluj. La inceputul acestui an, Directia a organizat un concurs la care numele castigatoare se stiau deja cu cateva saptamani inainte de competitie. Iar ca lucrurile sa mearga asa cum “s-a stabilit”, ceilalti concurenti au fost fie descalificati, fie nu au fost primiti in examen. Astfel, din cele doua angajate care aveau promise posturile, una a ajuns sa concureze singura, iar cealalta a obtinut o nota aproape de perfectiune, in timp ce singura persoana care o concura nu a obtinut nici macar nota de trecere.  

Ziar de Cluj a demonstrat in trecut ca DGASPC organizeaza concursuri doar de „ochii legii”. Atunci, ziarul nostru a publicat numele celor care vor castiga concursurile pentru ocupare de posturi in conducere chiar inainte ca acestia sa se prezinte la competitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *