Rautacisme

Uioreanu “salveaza” disponibilizatii de la Transilvania L!VE

Va spune ceva numele Dona Sasarman? Este noua angajata a Consiliului Judetean Cluj in functia de Consilier PR, platita din banii vostri.

Pana acum, aceasta domnisoara a lucrat in diferite locuri. Se autocaracterizeaza “specialist in relatii publice”. Venita din Bistrita la Cluj in urma cu cativa ani, de la Asociatia pentru Performanta si Cultura a ajuns intr-o functie de redactor la Transilvania L!VE. Gurile rele spun ca a fost angajata la postul lui Paszkany pe pile, mai ales ca tanara domnisoara nu stia ce e aceea o stire. Mai mult, initial fusese angajata pe un post de editor, insa incompetenta – bat-o vina! – a retrogradat-o pe o functie inferioara.

Odata cu destramarea echipei Transilvania L!VE, cand multi angajati de-ai trustului au fost disponibilizati, Dona Sasarman a simtit si ea ca se ineaca corabia, asa ca a cautat o barca de salvare. Si unde altundeva sa o gaseasca decat pe un loc caldut, la stat?

In 12 aprilie, prin Dispozitia 90, Consiliul Judetean a numit-o pe Dona Sasarman in functia publica de “consilier asistent la Serviciul Relatii Publice”. De unde posturi blocate in institutiile publice? Se pare ca domnul Uioreanu a mai “facut din pix” un post vacant pentru  aceasta domnisoara, aratandu-si in acest fel gratitudinea de care stie sa dea dovada uneori. Ca doar nu o plateste din buzunar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *