In vizor

UDMR și-a negociat „tariful” mai bine decât PNL Cluj: avem prefect UDMR

În ciuda opoziției liderilor PNL Cluj, Alin TIșe, Emil Boc și Daniel Buda, premierul Florin Cîțu a semnat decizia de numire în funcție a prefectului UDMR, Tasnádi István Szilárd.

”Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecți în următoarele județe: Arad, Tóth Csaba, Cluj, Tasnádi István Szilárd, Satu-Mare, Altfatter Tamás-Ferenc își continuă activitatea ca prefect, Sălaj, Dari Tamás. În perioada următoare, Guvernul va numi și alți prefecți și subprefecți nominalizați de UDMR.”, anunță UDMR, într-un comunicat de presă.

Președintele Consiliului Județean Alin Tișe a fost cel mai vehement contestatar al deciziilor luate de conducerea centrală a partidului. Tișe i-a acuzat pe cei „de la centru” că iau decizii fără a consulta organizațiile locale. Tișe este extrem de nemulțumit de decizia luată de Orban și Cîțu de a văduvi Clujul de funcția de prefect, în condițiile în care PNL Cluj este cea mai performantă organizație din țară care a obținut cele mai multe voturi la precedentele alegeri. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *