Politica

UDMR îl aruncă pe Csoma Botond în lupta împotriva lui Emil Boc. Să fie, ”să tragă” lista de consilieri locali în sus, să meargă blatul și în mandatul 2020-2024

Vineri, UDMR Cluj și-a desemnat președintele, pe deputatul Csoma Botond să fie contracandidatul lui Emil Boc la șefia Primăriei municipiului Cluj-Napoca. Unicuk scop al candidaturii,, mărturisit chiar de către candidat, este acela de a obține un număr mai mare de consilieri locali decât are în prezent.

Tot vineri s-a stabilit și ordinea pe lista de candidați a UDMR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca. Actualul viceprimar, Olah Emese, ocupă primul loc pe listă.

„Vineri a avut loc Adunarea Generală a UDMR Cluj-Napoca în cadrul căreia am fost desemnat candidat al Uniunii la Primăria Cluj-Napoca, pentru funcția de primar. Cu această ocazie a fost votată și ordinea pe lista de candidați pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, primul loc fiind ocupat de actualul viceprimar Olah Emese. Sper ca UDMR să facă o figură frumoasă la alegerile locale din acest an și să obținem un număr mai mare de consilieri locali la municipiu decât avem în prezent, și anume cinci”, a spus Csoma.

Pe 13 martie, UDMR Cluj va stabili și lista de candidați pentru Consiliul Județean Cluj, urmând să aibă și un candidat pentru funcția de președinte al deliberativului județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *