Sport

”U”-istul Mihai Hossu, despre haosul de la club. Și cum s-a decis Lincar să fie, în sfârșit, bărbat și să demisioneze

Scris de 1560

Cu puțin timp înainte ca Erik Lincar să devină ”bărbat” și să-și dea demisia de la U Cluj, jurnalistul Mihai Hossu, un ”U”-ist ”năcut, nu făcut”, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre haosul de la club, lipsa de bărbăție a lui Linkar și cu Emil ”OSĂ” Boc mai are puțin și devine un Gigi Becali al forbalului clujean.

”Lincar și conducerea lui “U” au convenit încă de săptămâna trecută că o eventuală înfrângere cu Sepsi înseamnă capăt de drum comun. Luni seara și marți dimineață, au stabilit și au bătut în cuie detaliile despărțirii. I s-a spus mai mult sau mai puțin direct că nu mai are sprijin, că a pierdut încrederea tuturor, jucători, colaboratori, conducere.

“Daca voi nu mă vreți, eu va vreau!” Lincar a plâns la Boc și a avut succes. Primarul a făcut ieri un desant la antrenamentul echipei și l-a confirmat pe antrenor încă o vreme. Avem două probleme mari:

 1. Un antrenor care ține de post chiar daca rezultatele și superiorii îi sunt împotriva. Poate că ești cel mai bun antrenor din lume. Un geniu. Dar ți s-a spus că nu te mai vrea nimeni. Atunci, daca ai demnitate, îți iei banii care ți se cuvin și pleci. Îi lași pe aia care te-au demis sa te regrete mai tirziu. Dar pleci!
 2. Un primar în dunga. De ce ți-ai mai pus oameni în club daca le nesocotești deciziile, bune sau rele? Ești nemulțumit de oamenii tăi? Schimba-i! Dar nu alege tu antrenori, transferuri și poate urmează și schimbările la pauză.

Altfel, îl înțeleg pe Emil, s-a saturat și el să meargă pe la congresele partidului și să râdă de el primarii de prin Voluntari, Mioveni sau Pitești:

– Emile, tu nu ai niciun cuvânt de zis la echipa? Cum, mă, pe banii tai fac aia ce vor?

Când e vorba de “U”, am încredere într-un singur om. Știu că Radu Constantea nu ar fi luat nicio decizie împotriva clubului sau in interes personal. Daca a considerat că nu se mai poate merge înainte cu antrenorul, înseamnă că așa e. Singura sa greșeala este absenta din discursul public.

Nu e treaba mea sa vorbesc pentru el. Nici măcar cu el n-am mai vorbit de mult. Dar, pentru binele lui “U” ar trebui să-și părăsească zona de confort și să apară în fața oamenilor. Îl vor urma multi, in timp.”

 

CITEȘTE ȘI: Boc l-ar mai fi ținut, dar nu l-au mai ținut ”curelele” pe Lincar. Acesta a demisionat de la U Cluj, deși primarul l-a asigurat de susținerea luiULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 19 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 21 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 23 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE