Sport

„U” Cluj va juca cu FCM Baia Mare pe terenul de antrenament de la baza „Dan Anca”. De unde pot fi cumpărate biletele

Oficialii Universităţii Cluj au reuşit să omologheze terenul sintetic de la baza sportivă „Dan Anca” pentru un meci de Liga a II-a. Clujenii o vor întâlni acolo pe FCM Baia Mare, în penultimul joc pe care îl vor disputa în acest sezon regulat.

Din cauza gazonului prost de la Jucu, acolo unde s-a disputat meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul Mihai Teja a solicitat schimbarea locului de disputare a întâlnirii cu băimărenii, „studenţii” având succes în omologarea terenului pe care s-au pregătit toată iarna. Astfel, pe iarba artificială din cartierul Gheorgheni, Ciupe, Calcan şi Ursu vor încerca să obţină o victorie pentru a mai păstra o fărâmă de speranţă în ce priveşte o calificare miraculoasă în play-off, Universitatea aflându-se deja la mâna rezultatelor, anunta CJSport.ro.

Biletele pentru acest joc vor putea fi cumpărate doar sâmbătă, de la intrarea în baza sportivă, preţul unui tichet fiind de 10 lei, în condiţiile în care doar aproximativ 400 de spectatori vor putea lua loc în singura tribună existentă la teren.

Meciul dintre „U” Cluj şi FCM Baia Mare va începe de la ora 11:00, în ultimele trei etape ce vor mai rămâne de disputat „şepcile roşii” mai având un singur meci, cu Metalul Reşiţa, FC Caransebeş şi FC Bihor retrăgându-se din campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *