Sport

„U” Cluj nu s-a mai înscris în Liga Elitelor, iar juniorii vor reprezenta echipa în Liga a IV-a

Universitatea Cluj nu va mai avea echipă angrenată în următorul sezon al Ligii Elitelor.

Dacă la U17 nu s-a pus problema din start ca „şepcile roşii” să trimită acolo o echipă, speranţele erau puse într-un loc la U19, acolo unde „U” a terminat pe locul trei în sezonul trecut. Chiar dacă FRF a schimbat regulamentul şi pentru ca formaţia clujeană să se poată înscrie în cea mai importantă competiţie rezervată juniorilor, acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar seria Vest a rămas cu 13 echipe, Departamentul de Juniori al FRF menţionând că nu a fost primită nicio hârtie oficială din partea Universităţii Cluj, potrivit CJSport.ro.

În acest context, juniorii care au reprezentat-o pe „U” în această competiţie anul trecut vor evolua acum în Liga a IV-a, pentru formaţia de seniori, care îşi propune promovarea imediată. Iniţial, Liga Elitelor ar fi trebuit să înceapă în acest weekend, însă prima etapă a fost programată cu o întârziere de câteva zile, pe 31 august.

Mai jos aveţi componenţa seriilor din Liga Elitelor U19 şi U17, Clujul fiind reprezentat de Ardealul la ambele categorii de vârstă, în timp ce Viitorul Mihai Georgescu s-a înscris doar la U19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *