Sport

„U” Cluj, locul 1 peste tot. Echipa de fotbal şi cele două de baschet conduc în trei clasamente, după un weekend perfect

Suporterii Universităţii Cluj au motive de bucurie în acest final de săptămână, trei dintre echipele cu litera „U” pe piept conducând în ierarhiile disciplinelor sportive în care evoluează.

Dacă echipa de fotbal a câştigat din nou în Liga IV-a, 4-0 la Câmpia Turzii, şi nu are nicio problemă în campionat, noutatea vine din Ligile Naţionale de baschet, masculin şi feminin. Ambele echipe au jucat împotriva singurelor formaţii neînvinse până acum, Steaua CSM la masculin, respectiv CSM Târgovişte la feminin, cele două formaţii clujene obţinând punctaj maxim.

După 95-84 la Bucureşti, cu Steaua, respectiv 74-70 în Sala „Horia Demian”, cu CSM Târgovişte, „U” a urcat pe primul loc în cele două campionate, ambele formaţii având doar o singură înfrângere până acum.

La fotbal, Dorin Goga şi Brian Lemac au reuşit câte o „dublă” la Câmpia Turzii, clujenii bifând a zecea victorie stagională, cu trei etape înainte de finalul turului de campionat.

Voleibaliştii de la Universitatea Cluj, cealaltă formaţie de primă divizie care a jucat ieri, au pierdut, în schimb, în deplasare cu Ştiinţa Bacău, 1-3 şi se află pe locul opt în campionat.

Clasament fotbal, Liga a IV-a

Clasament baschet masculin, Liga Naţională

Clasament baschet feminin, Liga Naţională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *