Sport

U CLUJ E O CLOACĂ A MINCIUNILOR. Antrenorul a decimat echipa gata decimată de alcool, apoi s-a cerut la echipa ”de suflet” U Craiova. Pe bani publici este de-a dreptul stupefiantă lipsa de transparență de la acest club

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Cluj, a optat pentru banca Universității Craiova, renunțând la contractul pe care-l avea cu gruparea clujeană. Până în acest moment cluburile ”U” Cluj și Universitatea Craiova nu au făcut anunțul oficial. Cert este că Eugen Neagoe ar fi început treaba la noua echipă. Conform celor de la DigiSport, acum el ar fi bun de plată, trebuind să returneze jumătate din salariile primite dacă pleacă.

  • Pe banca clujenilor din august 2022, Neagoe vrea să-și rezilieze contractul, dar trebuie să ajungă la un acord cu șefii clubului, având în vedere că nu există o clauză de reziliere.

Plătit cu 8.000 de euro pe lună la „U” Cluj, Neagoe ar trebuie să restituie o parte din banii câștigați până acum la ardeleni.

”El trebuie să dea jumătate din salariile primite ca să se ducă la Universitatea Craiova. A primit puțin mai mult de două salarii”, a spus jurnalistul Radu Naum, editorialist GSP și realizatorul emisiunii ”Fotbal Club”, de la DigiSport.

Conform sursei citate, negocierile dintre Mihai Rotaru și Eugen Neagoe nu au durat foarte mult, dar au intervenit probleme în discuțiile cu cei de la ”U” Cluj. Clujenii au încercat să-l păstreze pe antrenor, au forțat nota și au cerut chiar 100.000 de euro drept despăgubire, dar până la urma craiovenii vor achita o sumă mult mai mică.

Astfel, Neagoe ar trebui să achite aproximativ 8.000 de euro pentru a semna cu CSU Craiova.

 

Sursa: GSP