Sport

„U” Cluj debutează şi în Cupa României. „Studenţii” ar putea juca pentru trofeul judeţean cu o echipă din Liga a V-a

Universitatea Cluj va juca, miercuri după-amiază, cu Sticla Arieşul Turda, în turul II al Cupei României, faza judeţeană.

Calificată fără să evolueze în această fază, după ce Someşul Apahida s-a retras din competiţie, „studenţii” au obţinut amânarea meciului cu Sticla Turda pentru 5 octombrie, câştigătoarea de mâine urmând să ajungă în semifinalele Cupei, însă la categoria Ligii a IV-a.

Faţă de sezonul trecut, atunci când, după desfăşurarea a două tururi din Cupa României, învingătoarele din acest eşalon fotbalistic erau împerecheate cu alte echipe din Liga a V-a, sistemul a fost schimbat de către AJF Cluj. Astfel, cele patru formaţii rămase din Liga a IV-a vor lupta între ele pentru a-şi stabili învingătoarea, după semifinale şi finală, aceasta urmând să-şi continue cursa pentru trofeu alături de câştigătoarele seriilor Ligii a V-a, anunta CJSport.ro.

Deja calificate în semifinalele Ligii a IV-a sunt Olimpia Gherla, Ardealul Cluj şi Armenopolis Gherla, Universitatea Cluj sau Sticla Turda urmând să completeze careul de aşi. De menţionat că marea finală a Cupei României, faza judeţeană, în care va evolua cel puţin o echipă din Liga a V-a, se va disputa după finalul campionatului, iar câştigătoarea va participa în primul tur al fazei naţionale a Cupei României, sezonul 2017-2018.

Meciul dintre „U” Cluj şi Sticla Turda se va disputa miercuri, de la ora 16:00, pe Cluj Arena şi este o ocazie bună de revanşă pentru elevii lui Marius Popescu, care au pierdut la Turda, sâmbătă, primele puncte din acest sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *