Sport

“U” Cluj a căzut în “C”. Cu un lot aproape doar din juniori, ardelenii nu au avut nicio şansă la Tărlungeni

 

Universitatea Cluj a pierdut, 1-3, meciul cu Unirea Tărlungeni, din ultima etapă a play-out-ului Ligii a II-a şi a retrogradat, pentru a doua oară în istorie, în Liga a III-a. La baraj va merge Olimpia Satu Mare, care a reuşit doar o remiză, 1-1, cu Şoimii Pâncota.

 

Fără şapte dintre titularii de săptămâna trecută, mulţi dintre ei plecaţi de la echipă, lotul lui “U” de la Tărlungeni a semănat mai degrabă cu o selecţionată a juniorilor de la U19 şi U17. La 22 de ani, Cordoş a fost cel mai “vârstnic” jucător din primul “11” al clujenilor, iar în aceste condiţii Universitatea a fost depăşită total de către adversara de astăzi, mai ales în prima repriză.

Tărlungeniul avea deja 2-0 în minutul 20, după golurile lui Şerban şi Minciună, Cocan reuşind să mai înscrie o dată până la pauză, potrivit CJSport.ro. Deja rezolvat meciul în primele 45 de minute, gazdele nu au mai forţat la fel de mult în partea secundă, în timp ce clujenii, cu moralul la pământ, nu au reuşit decât să reducă din handicap, printr-un gol al lui Vlad Vlăduţ.

Clujeanul Alex Pop a trimis mingea în bară în prelungiri, însă s-a terminat 3-1 pentru gazde, Universitatea ajungând pentru a doua oară în istorie în Liga a III-a, după 16 ani. Cum Şoimii Pâncota nu a reuşit să câştige la Satu Mare, 1-1, clujenii ar fi retrogradat chiar şi în cazul unei victorii la Tărlungeni.

Astfel, CSM Râmnicu Vâlcea şi Şoimii Pâncota s-au salvat de la retrogradare, Olimpia Satu Mare va juca un baraj de menţinere în liga secundă cu Gloria Buzău, în timp ce “U” Cluj, Unirea Tărlungeni şi Metalul Reşiţa au retrogradat în Liga a III-a.

  1. CSM Râmnicu Vâlcea    35p
  2. Şoimii Pâncota              32p
  3. Olimpia Satu Mare         32p
  4. “U” Cluj                         28p
  5. Unirea Tărlungeni           23p
  6. Metalul Reşiţa              -10p

„U” Cluj: Pop R – Chifu, Pintea (46, Pop Al), Cordoş, Berci – Popescu C, Popescu P, Moruţan, Greu (46, Irimie) – Zdroba (65, Vlad Vl), Haţiegan. Antrenor: Mihai Nădăban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *