Sport

U-BT Cluj, test dificil împotriva Mureşului în ultima etapă a sezonului regulat. “E important să jucăm bine pentru a ne recâştiga încrederea”

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj va termina sezonul regulat al Ligii Naţionale cu un derby împotriva vecinei de clasament, BC Mureş. Sâmbătă seară se întâlnesc, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, ocupantele poziţiilor a doua şi a treia din clasament, clujenii având şansa de a merge în următoarea fază a campionatului de pe locul secund, în cazul unei victorii.

Moralul nu este deloc la cote înalte în vestiarul echipei pregătite de Marcel Ţenter, clujenii fiind învinşi la Craiova la mijlocul acestei săptămâni, însă tehnicianul “studenţilor” are încredere că grupul pe care îl conduce va trece peste acest moment şi va învinge mâine seară.

„Niciodată o înfrângere nu te ajută la moral, dar noi avem o echipă suficient de matură ca să înţeleagă importanţa momentului. Va fi un meci dificil cu Mureşul, dar am încredere în acest grup că putem face faţă acestui moment şi îl putem trece cu succes. E important să jucăm bine pentru a ne recâştiga încrederea în ceea ce facem, nu considerăm că înfrângerile pe care le-am avut nu ne-au ajutat, dimpotrivă, am învăţat de fiecare dată din fiecare înfrângere şi sper ca acest lucru să se reflecte şi mâine”, a spus antrenorul clujenilor, care speră să poată conta şi pe Nandor Kuti în meciul cu Mureşul, programat să înceapă, mâine seară, la ora 19:00.

U-BT Cluj este calificată în faza a doua a campionatului, acolo unde va mai disputa încă 10 meciuri într-un minicampionat format din primele şase echipe de la finalul sezonului regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *