Din oras

Trotuarele Clujului au fost transformate în parking pentru discotecarii de la Untold. Poliția locală vânează moși și băbuțe și este complice la contravenții

Cu ocazia discotecii ilegale în aer liber, Untold, trotuarele străzii Eremia Grigorescu s-au transformat în parking. Cu complicitatea bonțidenilor locali, firește, mult mai preocupați să hăituiască băbuțe pentru un buchet de flori vândut pe stradă, decât să dea amenzi adevărate. Emile, primare, dragă, poate ne spui și nouă cum e să îi îndemni pe clujeni, la ei acasă, să nu vină cy mașina în oraș și să folosească mijloacele de transport în comun? Poate ne spui cum de s-a transformat Cluj-Napoca în parkingul și groapa de gunoi a Untold?

Imaginile ni le-a transmis un cititor al Ziar de Cluj. Comentariul îi aparține: „Nesimțire de 5 obrazuri groase, cu complicitatea autorităților locale. Orașul transformat în parking. Cât de nesimțit să fii să pui mașina pe trotuar, să furi și trotuarul clujenilor. Plătesc needucații aceștia locul de parcare pe trotuar? Dacă cineva este accidentat că umbșă pe carosabil, cine răspunde? Nepăsarea aceasta și lipsa de bun simț în raport zecile de mii de clujeni care sunt deranjați de Untold sper să-i coste pe Boc și pe partidul său. RUȘINE! Polișia locală era cășare pe mine dacă făceam acest lucr. Acum închid ochii ca niște slugoi! RUȘINE!”

De fapt toată zona până la Hotel Napoca este ocupată cu mașinile discotecarilor. Și de mizeria lor.

La fel și pe malul Someșului. Iar Bonțideanul local doar se plimbă, fără să ia măsuri.

Poliția locală stă cu spatele la contravenții. ZERO AMENZI, ZERO MAȘINI RIDICATE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *