Din oras

Trotuar de 5 stele pe strada Croitorilor. Arată ca bombardat și la un an de la sesizarea municipalității. Nu e la vedere, nu există!

Scris de 381

În luna iulie 2021, avocatul clujean Mate Andras Levente sesiza Poliția Locală din Cluj în legătură cu starea de degradare a trotuarului de pe str. Croitorilor din Cluj-Napoca. „Acum 5 zile semnalam situația de 5 stele de pe strada Croitorilor. S-a schimbat situația după ce a plouat. Propun ca primăria să cumpere bărci și nu autobuz fără șofer”, suna postarea de pe Facebook a clujeanului. La un an de zile de la sesizare, starea trotuarului nu a suferit modificări în bine.

”Aproape acum un an sesizam în scris Poliția Locală/Municipiul Cluj-Napoca despre distrugerea trotuarului de pe strada Croitorilor. Am primit chiar un email de la funcționarii din primărie – sesiza rezolvată – investitorul va reface/asfalta trotuarul.

Nici azi nu s-a reparat nimic, au apărut în plus schele pe trotuar, nu poți trece cu un scaun cu rotile sau cu un cărucior pentru copii.

Am înțeles bine, se spunea zero toleranță? Cred că se impune tragerea la răspundere a funcționarului care a îndeplinit cu neglijență atribuțiile de serviciu”, scrie avocatul clujean Mate Andras Levente.

Foto: Facebook Mate Andras LeventeULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 10 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 10 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 11 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 12 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 12 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 13 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 14 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 14 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 14 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 15 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 15 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE