Eveniment

“Trotinetista” care a fugit duminică de la locul accidentului după ce a lovit un pieton s-a predat poliţiei

Scris de 1666

Poliţiştii clujeni au anunţat că tânăra care a lovit duminică pe trecerea de pietoni cu trotineta o femeie care traversa regulamentar strada s-a prezentat la sediul Biroului Rutier de bunăvoie, după 3 zile de la mediatizarea accidentului.

Poliţiştii clujeni au intervenit la un accident de circulație semnalat duminică, 22 mai a.c., în jurul orei 09.50, pe starda Calea Moților, când o tânără care conducea o trotinetă a accidentat un pieton şi nu a oprit la locul accidentului.

Tânăra care conducea trotineta nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și a accidentat o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca, care se angajase regulamentar în traversarea drumului public, în calitate de pieton.

Polițiștii au demarat cercetări, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului şi au mediatizat fotografii cu trotinetista grăbită, apelând la ajutorul cetăţenilor pentru a fi identificată.

De asemenea, în spatele tinerei de pe trotinetă s-a aflat un tânăr care se deplasa tot pe o trotinetă, în aceeași direcție, observând imediat producerea accidentului. Persoanele care au putut furniza informaţii cu privire la identitatea celor doi tineri care se deplasau pe trotinete, au fost rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Miercuri la ora 19, IPJ Cluj a anunţat că tânăra s-a prezentat la sediul poliţiei. “În urma mediatizării evenimentului rutier din data de 22 mai a.c., din care a rezultat vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de 66 de ani, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat persoana care ar fi fost implicată în accident. Mulțumim pentru sprijinul acordat în vederea mediatizării”, a transmis IPJ Cluj.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 2 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 2 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 3 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 4 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 5 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 6 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 8 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 19 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE