FOTOGRAFILA

Trotinetele lui Boc și batjocorirea spațiului public

Această fotografie este făcută pe sensul de coborâre dinspre Centru, sub podul Calvaria.

Dacă ar fi una artistică, ar fi destul de reușită, dar este doar încă o dovadă de nesimțire cruntă din partea ”tefeliștilor” care folosesc acest tip de transport și care le avortează în cele mai diverse locuri (după cum îi duce creierul lor mic care se crede mare și lipsa celor 7 ani de acasă în care ei se cred doar plini de drepturi, nu și de obligații);

Dar e și dovada cruntă a unei administrații care a scăpat de sub control utilizarea civilizată a spațiului public.

Că aceste trotinete au îmbâcsit și ocupat la modul obositor de ilegal spațiul public al municipiului Cluj-Napoca înainte ca Emil Boc și gașca lui de veșnici din primărie să gândească măcar un regulament de funcționare. Cam la fel cum se face ”urbanism” în acest municipiu: fiecare face ce vrea, apoi vine Boc și încropește o soluție, în funcție de cum dă bine la vot. Ești amărăștean, amendă! Ești ”investitor” de-al partidului, soluții!

Întrebarea este: unde sunt gardienii publici, sunt prea ocupați să se joace de-a poliția locală și să-și numere paralele pe care majoritatea (mai ales șefii, pensionari de lux) le iau, nemeritat, în sinecură?

Poate e timpul să treci dincolo de giumbușlucurile de imagine Maestre, și să faci ceva concret și cu aceste mizerii. Să dai amenzi, să confiști șamd.

De ce era obligat un șofer să-și întrerupă călătoria și să înlăture căcatul acesta făcut de niște ”tefeliști”?

Cât mai este până la primul accident grav, că un jeg neterminat ca educație se va gândi că face o glumă bumă și va așeza astfel de capcane cu trotinete în locuri fără vizibilitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *