Rautacisme

Triplu vaccinatul Raed Arafat, șeful ilegal al DSU, a făcut Covid deși e mereu super-mascat

Scris de 1260

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat luni seara că are COVID-19. Simptomele sunt ușoare, a precizat medicul.

Arafat a făcut mai multe teste pentru a afla dacă are COVID-19.

„După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieșit Covid pozitiv. Acesta, după ce dimineață testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul. Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Șeful DSU a mai anunțat că va continua să lucreze de la domiciliu în următoarele zile.

De ce se afirmă că “Cetăţeanul Calafat” este în mod ilegal şef al DSU?

Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că, din documentele depuse până în prezent într-un dosar aflat pe rolul instanței, nu rezultă că secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, are calitatea de reprezentant al Departamentului pentru Situații de Urgență, admițând excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a acestuia invocată de reclamanta Mona Petruț.
„Admite excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a domnului doctor Raed Arafat, cu consecința anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării și notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. (…) Admite în principiu cererea de intervenție accesorie formulată de MAI, urmând ca din acest moment acesta să dobândească calitatea de intervenient în interesul pârâtului Guvernul României. Cu drept de recurs odată cu fondul. Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepțiilor și a cererii de denunțare ca fals a înscrisurilor semnate de domnul dr. Raed Arafat”, se arată în soluția pe scurt postată pe portalul CA Alba Iulia, potrivit Știri pe Surse.
Dosarul are ca obiect judecarea solicitării depuse de către reclamanta Nicoleta Monica Petruț de anulare a mai multor hotărâri de guvern date în contextul pandemiei, și anume 394/2020, 476/2020, 553/2020 și 932/2021.
„Referitor la dosarul 5.995/2/2021 aflat pe fond pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, la termenul de judecată din 28.03.2022 instanța a admis excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a domnului doctor Raed Arafat invocată de reclamantă în dosar, cu consecința anulării actelor de procedură depuse pentru DSU la dosar: întâmpinarea și notele de ședință.
Altfel spus, instanța a constatat în urma verificării excepției invocate că din documentele depuse la dosarul instanței până la termenul de judecată nu rezultă că domnul doctor Raed Arafat are calitatea de reprezentant al DSU”, se menționează într-un comunicat transmis, marți, AGERPRES, de către Biroul de Relații Publice al CA Alba Iulia.
Potrivit sursei citate, ca urmare a admiterii excepției lipsei calității de reprezentant pentru DSU a lui Raed Arafat, documentele depuse în această calitate la dosar – întâmpinarea și notele scrise – nu vor fi luate în considerare de către instanță.
Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia în ianuarie, la Secția de Contencios Administrativ și Fiscal. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 9 mai.
„Detalii despre solicitările mele referitoare la lipsa calității lui Raed Arafat de reprezentant al DSU în proces, din cauză că NU ESTE ȘEFUL DEPARTAMENTULUI SITUAȚIILOR DE URGENȚĂ (DSU), am scris în petiția intitulată De ce dr. Raed ARAFAT NU A FOST NUMIT LEGAL ca sef al DSU? De ce ORDINELE sefului DSU NU SUNT PUBLICATE LEGAL?,” a scris câștigătoarea deciziei epocale, Mona Petruț.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 3 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 5 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 5 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 6 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 7 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 8 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 9 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 10 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 11 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 22 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 23 hours FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE