Sport

Triplă DEMISIE la Universitatea Cluj după umilința cu Buzău! Irimieș, Dulca și Moraru OUT! Vine un FOST CONDUCĂTOR de la CFR Cluj

Așa cum Ziar de Cluj anunțase în urmă cu câteva zile, conducătorul Cosmin Irimieș a demisionat de la Universitatea Cluj. Irimieș era cu bagajele făcute înainte de partida cu FC Buzău, însă înfrângerea cu 0-2 l-a determinat pe conducătorul echipei să închidă ușa după el.

De asemenea, antrenorul Cristi Dulca și-a înaintat demisia și nu a mai venit cu echipa la Cluj (un lucru de altfel previzibil, în condițiile în care a obținut 3 puncte în 4 etape). Alături de Irimieș și Dulca va pleca și Octavian Moraru, impresarul care își reproșează campania slabă de transferuri din această vară. Informațiile au fost confirmate de site-ul Numai U, coordonat de cunoscutul jurnalist Mihai Hossu. 

Așa cum Ziar de Cluj anunța încă din iulie, Daniel Stanciu, fostul conducător al celor de la CFR Cluj, va ajunge manager la Universitatea și va încerca să facă miracole cu o echipă aflată în degringoladă. 

„Trei demisii după înfrângerea de azi! Stanciu e în joc de glezne

După numai patru etape, timp în care Universitatea a înregistrat o victorie şi trei înfrângeri la zero, proeictul construit de vicepreşedintele Cosmin Irimieş s-a prăbuşit spectaculos.

Imediat după înfrângerea cu nou-promovata Gloria Buzău, vicepreşedintele Cosmin Irimieş a anunţat că va demisiona din funcţie. Irimieş a părăsit stadionul din Târgu Mureş chiar după după primul gol marcat de buzoieni. Irimieş susţine că împreună cu el va pleca şi managerul Octavian Moraru, creatorul curentului portughez de la „U”. Cea de a treia demisie de la „U” pe ziua de azi a fost anunţată de antrenorul Cristian Dulca. Acesta nu s-a întors cu echipa de la Târgu Mureş şi a plecat de la stadion susţinând că va demisiona imediat ce va ajunge la Cluj. Dulca le-a mărturisit celor prezenţi la meci că a fost „lucrat” de secundul Mircea Cojocaru.

Între timp, suporterii lui „U” s-au strâns la Cluj Arena pentru a aştepta sosirea autocarului cu jucători.

Dacă demisiile anunţate astăzi verbal se vor materializa în scris, organigrama clubului va suferi schimbări majore pe mai multe nivele. Dacă pentru bănca tehnică ar putea începe căutări care ar urma să fie validate acum doar de preşedintele Radu Constantea, locul managerului sportiv are un candidat care pare să alerge singur. Împins puternic de la spate de personaje influente din FRF sau din anturajul federaţiei, Daniel Stanciu se tot încălzeşte de vreo două luni pentru a debuta la „U”. Stanciu a fost prezent astăzi la Târgu Mureş şi aşteaptă cu nerăbdare deznodământul telenovelei de la Cluj”, au scris cei de la numaiu.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *