Justitie

Tribunalul Dîmbovița repune în discuție rechizitoriul prin care au fost trimiși în judecată Gelu Oltean, Vanessa Youness și Thomas Lishman

Scris de 377

 Dosarul AYAHUASCA, prin care sunt trimiși în judecată inculpații  Vanessa Youness, Lishman Thomas Ivor Mowbray, Oltean Gelu Marin pentru trafic de droguri trebuia să treacă de camera preliminară la sfârșitul săptămânii trecute. Tribunalul Dîmbovița, instanța de fond, a decis să repună dosarul în discuție după ce procurorii au trecut cu brio de contestațiile formulate de apărătorii celor trei. Astfel, vinerea trecută s-a decis acordarea a două termene de judecată în avans pentru ultimele dezbateri referitoare la legalitatea rechizitoriului, urmând ca ulterior să fie pronunță o decizie în acest sens. Etapa camerei prelimnare se încheie în următoarele moduri: confirmarea rechizitoriului + continuarea procesului sau infirmarea și restituirea dosarului la DIICOT Brașov.

 

„În temeiul art. 395 alin.1 Cod procedură penală, repune pe rol cauza privind pe inculpaţii Lishman Thomas Ivor Mowbray, Oltean Gelu Marin şi Youness Amal Vanessa, în vederea punerii în discuţie a cererilor şi excepţiilor formulate de către inculpatul Lishman Thomas Ivor Mowbray, prin apărătorii săi aleşi. Stabileşte termen la data de 22 octombrie 2021, pentru când se vor cita inculpaţii”, se arată în soluția pe scurt. 

Reamintim că Vanessa Youness, Lishman Thomas Ivor Mowbray, Oltean Gelu Marian au fost trimiși în judecată în martie 2020, pe numele lor existând acuzații pentru trafic de droguri de mare risc și grup infracțional organizat.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 23 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE