Rautacisme

Trezirea la realitate: Nu avem o Polivalentă, o sală dedicată sportului, ci cea mai frumosă sală de spectacole din România. Smiley dixit. Ca la Răchiţele, ne-am mai tras un "Cămin cultural"

Cred că Sala Polivalentă din Cluj este cea mai frumoasă sală de spectacole din țară. Este foarte mișto. Oamenii din Cluj sunt foarte primitori, au dansat alături de noi, au cântat și au sărit.

Clujul pentru noi este întotdeauna un loc în care venim cu mare drag. Ne place să venim și dacă nu avem concert. Clujul arată bine, mâncarea e bună, palinca e bună, deci e ok…”, a spus Smiley, la finalul concertului susţinut la BTarena miercuri seara.

Şi noi care credeam că de banii daţi ne-am procopsit cu o Sală polivalentă pentru sporturi, nu una de spectacole – un nou „Cămin cultural”. Numai că Apostu a făcut sala să nu fie mai prejos ca Tişe care şi-a tras monument faraonic prin falimentara Cluj Arena, iar Boc a preluat-o şi a transformat-o în sinecură de partid, să aibă un salariu bun de dat lipitorilor de afişe şi cărătorilor de geantă de la PDL al PNL.

După 5 ani de spectrul falimentului, Polivalenta a fost scoasă din foame de către cei de la Banca Transilvania. Iar Boc, cu neruşinare, s-a grăbit să anunţe această scoatere din foame printr-o cumpărare de nume şi un exerciţiu de imagine al celor de la Banca Transilvania, drept un mare succes managerial al asistatului politic Ionuţ Rusu.

Că vorbim despre un Cămin Cultural cu management de răchiţele o demonstrează structura bugetului de venituri şi cheltuieli anunţat în martie anul curent:

Venituri estimate: 3.633.000 lei, bani din evenimente. Dintre care, evenimente non-sportive: 18 evenimente de mare amploare x 50.000 lei + 10 evenimente de mică amploare x 35.000 lei + 2 târguri x 64.000 lei = 1.378.000 lei. Evenimentele „sportive”, gen: închirierea spațiilor pentru activități sportive (antrenamente și meciuri) se estimeau venituri de aproximativ 1.000.000 lei.

Din chirii spații comerciale (contracte în derulare): 350.000 lei; din chirie spații publicitare (contracte în derulare): 155.000 lei; 55.000 lei din chirie săli conferințe şi loja VIP. Din parcatul de maşini: 150.000 lei. De restul contractul de naming perfectat cu Banca Transilvania, în valoare de 600 de mii de euro.

Cum să nu iei cărămida de bani de la Banca Transilvania şi să nu te baţi cu ea de piept raportând, prima dată în 5 ani, profit?

Deci sală de spectacole… Aşa cum ştiu să facă băieţeii aceştia de la PDL al PNL, după cum au învăţat de la obşte că e frumos la Răchiţele şi Aghireş. Că şi cu Cluj Arena ne-am luat aceeaşi ţeapă: tot pentru specatcole şi sinecuri politice s-a făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *