Eveniment

Trei persoane au fost reținute în urma unor percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

Trei persoane bănuite de trafic de droguri, din municipiul Mediaş, au fost reţinute, în urma a opt percheziţii efectuate în judeţele Cluj și Sibiu.

  • ”În urma celor 8 percheziţii domiciliare efectuate de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au fost puse în aplicare mandate de aducere, au fost ridicate telefoane mobile, plicuri cu substanţe psihoactive şi droguri, un grinder şi un cântar electric”, potrviit IPJ Sibiu.

Trei persoane au fost reţinute, anunță polițiștii. Este vorba despre trei locuitori ai municipiului Mediaș, în vârsta de 21, 31 şi respectiv 39 de ani.

”Din primele cercetări a reieşit că, din anul 2022 şi până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar şi noi substanţe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a judeţului Sibiu, respectiv municipiul Mediaş şi localităţile învecinate.

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. În cadrul percheziţiilor, poliţiştii de la crimă organizată au ridicat mai multe pliculeţe cu substanţe psihoactive şi droguri, telefoane mobile, grinder şi un cântar electric.”

La percheziţii au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, precum şi echipe de intervenţie din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Sibiu şi Alba. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.