In vizor

Trei bărbați din Florești au furat unelte electrice în valoare de 10.000 de euro

La data de 6 iunie a.c. polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a 3 bărbați cercetați în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

 

În fapt, în cursul dimineții de 6 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în perioada 5/6 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un container metalic aparținând unei societăți comerciale, situat în localitatea Tăuți, de unde ar fi sustras 3 aparate de sudură, un ciocan demolator, un rotopercutor, un compactor, dar și alte unelte electrice, toate fiind estimate la o sumă de aproximativ 10.000 de euro.

 

În cadrul activităților investigativ-operative, derulate în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, la aceași dată, respectiv 6 iunie a.c., au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere pe numele a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani, depistați în comuna Sânger din județul Mureș.

În acest context, polițiștii au ridicat toate bunurile depistate asupra acestorat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În baza celor constatate, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele acestora, cercetările fiind continuate sub aspectul infracțiunii de furt calificat.