Justitie

Trei avocate din Cluj intră în magistratură. S-au ocupat doar 32 de locuri din cele 143 scoase la concurs!

Trei avocate din Cluj sunt printre puținii candidați de la concursul de admitere directă în magistratură care au reușit. Deși au fost puse la bătaie 143 de posturi în toată țara, se vor ocupa doar 32 de locuri!

Cele trei avocate din Baroul Cluj care au trecut cu bine concursul de admitere în magistratură sunt: Laura Ioana Sporiș (avocată din 2006), Sarika-Laura Grigoraș (avocată din 2011) și Corina Maria Giurgiu (în Barou din 2009), informeaza clujust.ro.

Cele trei au avut note bune la ultima probă, cea a interviului: Laura Sporiș – 9.36, Sarika-Laura Grigoraș – 9.14 și Corina Giurgiu – 8,20. Această ultimă probă a decimat și așa puținii candidați care au ajuns în această fază. Amintim că după prima probă, cea de verificare a cunoștințelor juridice, au rămas 67 de candidați din 894 prezenți. La interviu au fost admiși 32. Între cei care au ajuns la interviu se mai numără o avocată din Baroul Cluj, Corina Elena Berindea, dar aceasta a fost respinsă cu nota 6,62. Avea nevoie de 7 pentru a reuși.

Lista poate fi consultata aici.

CSM a scos la concurs 85 posturi la instante si 58 posturi la parchete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *