In vizor

Traseista Cristina Burciu a fost ”jignită” de Silviu Mănăstire care i-a zis la un chef că e ”o pesedistă ordinară”. Păi ea și cu Cristi Matei, primarul din Turda ce altceva sunt?

Mai mulți liberali se plâng că ar fi fost amenințați sau jigniți de Silviu Mănăstire în timpul unei petreceri organizate la sfârșitul lunii octombrie de un deputat liberal, dezvăluie jurnalistul Cristian Andrei într-o anchetă publicată de Libertatea.ro. Mănăstire ar fi jignit-o pe deputatul Cristina Burciu, despre care ar fi spus că este ”o pesedistă ordinară”. Atât organizatorul petrecerii, deputatul PNL de Iași, Sorin Năcuță, cât și Cristina Burciu confirmă incidentul. Libertatea mai scrie că incidentul este cunoscut la vârful partidului, dar că nu au fost luate măsuri. Mănăstire trece drept unul dintre  oamenii de încredere ai ministrul de interne Lucian Bode.

Noi ce să spunem? Cristina Burciu este o traseistă, e de notorietate acest fapt. În decembrie 2019, ca să nu rămâie fără ”coledzi”, dimpreună cu ”tutorele” ei ex-primarul OSD al Turzii, Cristina Burciu s-a azvârlit în barca PNL.

Așa că, la alegerile din 2020, pe listele la Parlamentare ale PNL Cluj s-au împăcat şi capra şi varza și așa s-a răsplătit trădarea pesedistei Cristina Burciu, pusă pe listă la Camera Derutaţilor pe poziţia eligibilă cu numărul 4. Umeraşul tip pom al fostului primar PeeeeSeeeDeee de Turda, actualmente PNL, a mai încasat degeaba salarizare șparlamentară în contul trădării patronului ei, Cristi Matei.

Fără acești bani murea de foame. Căci Cristina Burciu, actualmente penelistă ordinară, la al doilea mandat de deputat (în primul fiind pesedistă ordinară), vicepreședinte în comisia pentru politică economică, reformă și privatizare, se numără printre ”deputații săraci”, potrivit declarației de avere. Pe lângă indemnizația de 11.451 de lei pe lună, Burciu Cristina nu are conturi și depozite financiare și nici altă sursă de venit. Dar din ”forfetarul” de 26.781 de lei pe lună plătește doi angajați la biroul parlamentar, la modul extrem de generos: cheltuielile lunare pentru salariile lor fiind de 4.805 lei, iar pentru bunuri și servicii de 21.976 de lei. Interesant.

Revenind, putea să-i zică și ea lui Mănăstire: ”ziarist pârât”, ”profitor”, ”bețivan”? Putea, dar a ales să se dea lovită în virginitatea politică.

Cică: ”M-am simțit umilită de Mănăstire, asta este ceea ce am simțit”.

Ce-am mai râs!

Oricum zilele acestea vedem că toți luzării clujeni se re-adună în PSD Cluj. Chiar suntem curioși când va începe să se simtă din nou ”pesedistă ordinară” și Cristina Burciu, la comanda și sub oblăduirea (să cităm din clasici) ”proxenetului său politic”, primarul Cristian Matei.