Din oras

Transilvania International Design & Fashion Fair (TIDAFFF) aduce demonstratii live de styling la Cluj

“Transilvania International Design & Fashion Fair” (TIDAFF) – editia II – targul  dedicat designerilor vestimentari, de accesorii si bijuterii, autohtoni si internationali aduce designerii din intreaga lume in acelasi loc, in 6-7 iunie, la Casinoul din Parcul Central.

In plina cursa pentru “coroana culturala a Europei”, Clujul a dat nastere unor proiecte tinere si ambitioase care confirma inca o data existenta unei comunitati artistice si culturale, ce sustine activ dezvoltarea orasului in aceasta directie. Initiat la Cluj, TIDAFF se pozitioneaza ca o expozitie internationala cu posibilitate de vanzare  sau “pop-up store colectiv” si constituie prilejul perfect de interactiune a designerilor internationali cu cei autohtoni, sub acelasi scop comun: promovarea industriei prin dialog direct, real si autentic cu publicul interesat.

Astfel, sunt invitati la TIDAFF, intre 6-7 iunie, toti cei care doresc sa participe la workshop-uri creative sau demonstratii live de styling; sa afle ultimele trenduri; sa admire sau sa achizitioneze cele mai in voga creatii sau sa intalneasca cei mai populari designeri locali, nationali si internationali.

In timpul evenimentului vizitatorii vor putea participa la diferite workshop-uri sau activitati  sustinute de expozanti si parteneri:
 
Zoltán Mártonos –  (Semifinalist Romanii au Talent) va sustine demonstratii de Spray Art;

Denise Berekmeri (DE) – va exemplifica live cateva tehnici shibori;

The Mistique Moth – workshop de bijuterii handmade din hartie reciclabila;

Irina Voinea – workshop de styling dedicat barbatilor;

Asociatia Speranta pentru Suflet- workshop de personalizat plasute din panza (tote);

Casa de Vinuri Cotnari va intretine atmosfera prin sesiuni de degustare de vin;

Evenimentul va avea dedicat un lounge open air, unde toti participantii doritori vor avea posibilitatea de a savura o cafea, o gustare sau o limonada asigurata de Deja Brew. TIDAFF va premia vizitatorii pe parcursul celor 2 zile cu surprize deosebite, oferite de partenerii oficiali: Cosmetic Plant, Gimmy, Be Jolly Center, Perfect Nails si Shiva Zen. Evenimentul este organizat de High Heels Events alaturi de partenerul principal, Casa de Vinuri Cotnari si BCR, Banca Oficiala TIDAFF.

 

sursa foto: studentpress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *