Din oras

Traiseistul penalofil Avram Gal va fi candidatul PSD la primaria Campia Turzii!

La final de saptamana, o fotografie infatisandu-i pe Dancu, Nelutu Varga, patronul CFR Cluj, si traiseistul penalofil Avram Gal a facut putina valva in randul amicilor traseistului, mare expert in marketing viral, adica nici vorba. Gal si-a lansat la Cluj-Napoca un restaurant de steak-uri si s-a laudat pe social media cu ce prieteni are.

In fapt, pe Gal l-a interesat doar sa se pozeze cu Vasile Dancu, cel care, in absenta unor preamariri nationale, a revenit la tactica de baza: sondaje pentru diversi politicieni din care acestia sa iasa bine. Evident ca Gal si-a facut si el sondaj la domn’ Profesor si a iesit bine, dar, de fapt, plata sondajului a insemnat pasaportul sau spre candidatura la primaria Campia Turzii din partea PSD.

O fi Gal traseist si fost client al DNA, dar adevarul e ca nici Mihai Sandru , actualul sef al PSD Campia Turzii n-a miscat nimic in cei doi ani, in afara de ce stie el mai bine sa faca: gargara, scandal si promisiuni de mai bine. Omul „rosu” de la Primarie isi vede de ale lui nestingherit, in timp ce Sandru latra pe langa garduri. Iar Sandru nu are de ce sa macaie a suparare, a avut aceeasi sansa ca si Razvan Ciortea de la Turda. Dar Sandru a dovedit ca nu poate sa iasa din camasa baiatului care vinde napolitane in caminul 5 de la Poli, in timp ce Ciortea a crescut enorm, ca dovada si functiile sale din ultima vreme.

Sandrule, ai decenta sa iti dai demisia acum, caci jocurile sunt deja facute, si macar poti sa pastrezi un loc la masa daca il ajuti pe Gal sa faca o tranzitie civilizata. Ca tot acolo se va ajunge, doar ca exista si scenariul sa iti iei un sut in fund!