Din oras

Traficul din Cluj: o oră din Mănăștur în centru cu autobuzul. Clujean: cu mașina ajungi mai repede

Un cetățean clujean este revoltat că autobuzul nu este o alternativă mai rapidă la mașină, cel puțin nu pe ruta Mănăștur-Centru. Acesta susține că autobuzul a făcut aproape o oră de pe Calea Florești până la Sora. 

De pe Calea Florești până la Direcția Muncii am făcut cu bus-ul 40 minute. Și mai am cel puțin 20 de minute până la Sora. E normal? Unde e linia de bus promisă?

Un alt clujean recunoaște că din Mănăștur, de la Minerva, și până la Iulius Mall a făcut 65 de minute.

Recomandarea celorlalți clujeni este să folosească mașinile, că ajung mai repede la destinație.

Luați masina….ajungeți mai repede!

Eu am făcut cu mașina exact 10 minute. Pe unde ai mers? Pe la Turda?

Clujenii care folosesc transportul în comun solicită amenajarea unei benzi dedicate transportului în comun pe ruta Mănăștur – Centru, așa cum a și promis de altfel primarul Emil Boc. Posesorii de mașină susțin că un asemenea proiect este imposibil de realizat deoarece ar fi coada de mașini până în Huedin.

Eu cred ca unii visează să transforme busul în metrou. Doar Boc în incompetența lui nemărginita visează că pe o arteră principală cu două benzi pe sens, fără centură sau căi de ocolire eficiente se poate face bandă de bus. Pai mai nene ar fi coloana de intrare în oraș până în Huedin, cred că cei care visează banda acolo, în frunte cu Boc, chiar nu gândesc.

Unii clujeni mai au puterea sa facă haz de necaz și să recomande folosirea metroului. Proiectul futurist al primarului Boc este luat în derâdere de cetățenii care știu că realizarea acestuia nu se va face prea curând.

Boc e de vină că nu a început săpăturile pentru Metrou , dar la anul vom putea circula pe Somesul navigabil

Mai suportați putin, o să fie gata metroul și faci 5 minute.

O SĂ fie metrou! Ai răbdare încă 20 de mandate să terminăm Blocurile!

În sfârșit pare că au început și clujenii să vadă că promisiunile lui Boc rămân pierdute undeva pe biroul lui. Aceștia încep să se trezească și să vadă dincolo de betoanele vopsite ale primarului Boc, menite să le ia ochii cetățenilor.