Anchete

Traficantul Pop Horea Emil, despre Sonia Almas, avocata interlopilor: „A fost iubita lui Grosan”!

Traficantul Pop Horea Emil, zis si Smiorcaila, pare sa fie veriga slaba si vulnerabila din trioul pe care il face cu ceilalti doi colegi de celula: Grosan si Cirje. In mai toate interceptarile, Pop Horea Emil isi manifesta neincrederea in „prietenii” sai, dar este si intaratat in acest sens de iubita sa Codrea Georgiana si de parinti care ii spun mai mereu sa nu se increada in nimeni.

Interceptarea pe care v-o prezint azi este inca o dovada ca avocata Sonia Almas obisnuieste sa se amorezeze lulea de interlopii pe care ii reprezinta. Ca tot m-a dat in judecata pentru calomnie zicand ca mint cand afirm asta despre ea.

––––-

In 29 aprilie 2023, traficantul Pop Horea Emil primeste vizita parintilor sai, Popa Sorina Simona si Pop Valentin Remus. Din pacate, desi parintii sai il sfatuiesc sa isi vada de propriul interes si sa ia un avocat competent, copilul lor infractor insista sa o ramana cu Sonia Almas, avocata interlopilor, pe motiv ca si colegul de celula Adrian Grosan a recomandat-o, fiindca zice Popa Horea Emil, avocata Sonia Almas a fost iubita interlopului Grosan (acum e iubita lui Bogdan Negrei zis si Cretu) si ca e „ok”.

Parintii insista sa ii spuna ca, din punctul lor de vedere, Sonia Almas nu ii e loiala si ca slujeste alte interese, avizandu-l sa fie atent la Grosan si Tudor Cirje care l-ar putea trada, fiindca nu ii sunt prieteni, asa cum crede el.

Popa S.S.: Un prieten de-a lu’ tata ne-o recomandat un avocat.
POPA H.E: Nu mai schimbam ca si Petrut asta ii avocat, ii (n. I. neinteiigibil) lu’ Sonia.
POPA S.S.: Nu ala, nu! il cheama…
POPA H.E; Mama, ii platita deja Sonia! Petrut asta era angajatu’ ei…
POPA S.S.: Nu ma intereseaza recomandarile din directia asta!
POPA H.E: Nu, nu mi-1 luati!
(n.l. se aude cum scrie, posibil Popa S.S.)
POPA H.E: Aaa… li platita deja, ii ok, fii atenta ca Grosan ii pare rau ca nu o luat-o pe Sonia si el, ca asta ii, o fost fosta iubita a lui Grosan, Sonia.

POPA S.S.; Tu chiar crezi?
POPA H.E: Ce? Da! Da’ io am vazut, io o cunosc, stiu despre ea ca o fost chiar fosta lui iubita, o avut-o la nu stiu cate procese, Sonia. Si n-o luat-o acuma ca s-o certat cu ea.
Popa V.R.: Io nu mai zic nimic, io ma abtin, nu mai, nu mai comentez, no! (n.l. se aude fosnet de hartie)

POPA H.E: iti dau numaru lui Sonia?
POPA S.S.: Nu ne intereseaza!
Popa V.R.: Ea trebuia sa-i dea la Georgi o gramada de detalii!
POPA H.E: Da, io am toate detaiiile, mie mi le da ca io am angajat-o, is angajatoru!
Popa V.R.: Tu n-ai cum comunica cu Georgi. Cu Georgi ea trebuie sa comunice, ea trebuia absolut fiecare pas al anchetei ca tu esti sub ancheta penala! Georgi trebuia sa stie fiecare pas! Deci e foarte greu asa, Horea, foarte greu si si in dezavantajul tau!

POPA H.E: Cu ce?
Popa V.R.: Uita-te nu putem comunica nimic, tu cand ai sa ne comunici ceva, nu poti comunica.
POPA H.E: Pai si ce vina are avocatu? Va dau numarui lui si sunati-i! Are multe cazuri femeia asta si ii in toata tara, adica nu-i fraiera! Are cabinet de avocatura langa Da Pino cu numeie ei.
POPA S.S.: Lasa-ma Horea cu cabinet de avocatura, orice prost isi face cabinet de avocatura! Am vazut cum si-o obtinut clientii!!!

POPA S.S.: N-avem incredere in avocata ta si nu stiu care va fi rezultatul!
Popa V.R.: Nu stiu cat ti-i de loiala, Horea!Asculta-ma pe mine! Eu nu stiu cat ti-i de loiala! Asta slujeste alte interese, eu asta iti spun! Asta slujeste alte interese si mi frica c-o sa te bage pe tine-n cacat si de aia is suparat si io si mama.
POPA H.E: (n.l neinteligibil)… ce interese? A procurorului?
POPA S.S.: Cum sa fie procuror, ma?
POPA H.E: Ale procurorului sau ce?
POPA S.S.: Gandeste-te mai departe! Mai…
Popa V.R.: Horea…
POPA S.S.: Deci trebuie sa fie doi. trei fraieri care pica pentm c-asa-i moda… uita-te la televizor, ii vanatoare de traficanti de droguri.
POPA H.E: Da, ma, io am picat usor, din vina mea. Deci sa va zic cum am picat io, numa ca i-o bagat microfon la Tudor in masina.
Popa V.R.: Horea draga…
POPA H.E: (n.l neinteligibil)…niciodata!
Popa V.R.: Oricum se-ntampla o data si-o data!
POPA H.E: Da io-s constient.
Popa V.R.: Nu asta este problema! Problema e ca-n situatia in care esti tu acuma, la stadiul asta, tu trebuie sa fi aparat loial, ori avocatui tau nu te apara loial, eu asa zic!

POPA H.E: No, o sa ies de aicia, o sa ne vedem, n-o sa mor.

Popa V.R.: Horea draga…
POPA H.E: Inteleg ca sunteti suparati…
Popa V.R.: Tu tre sa ai grija de tine, da ti-am spus trebuie sa fii foarte atent si la aia cu care esti tu acuma, asculta-ma pe mine!
POPA S.S.: Deci, nu fi asa naiv!
Popa V.R.: Sa nu fii naiv, sa nu crezi ca ti-s prieteni, sa nu crezi, asculta-ma pe mine!