In vizor

Traficant de droguri din Cluj, prins în flagrant în timp ce voia să vândă canabis și timbre LSD

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În seara de 1 iunie 2024, acesta a fost prins în flagrant delict în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi deținut asupra sa, în scopul comercializării, diferite cantități de canabis, rezină de canabis și mai multe timbre LSD.

Ulterior, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 74 de grame de canabis, 51 de grame de rezină de canabis, 19 grame de canabis în amestec cu tutun, un gram de amfetamină și 5,5 grame de substanță care conține ketamină, un grinder, precum și alte mijloace de probă.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat în mod repetat diferite cantități de canabis, cu 50 de lei pentru un gram.

La data de 2 iunie 2024, în urma depistării în flagrant delict, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj și jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj.