Rautacisme

Toti liberalii si-au retras semnaturile la proiectul pensiilor speciale. Singura exceptie – clujeanul Radu Zlati

Cand vine vorba de bani, stai pe pozitii, chiar daca stai singur”, si-a spus Radu Zlati, deputat de Cluj. “Nu mai conteaza, cand e vorba de cel putin 1.200 de lei in plus la pensie, ca absolut toti colegii mei de partid si-au retras „din proprie initiativa” semnaturile de pe proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari”, si-a spus Zlati. 

Ferm pe pozitii si de neclintit, cu gandul la banii pe care s-ar putea sa ii incaseze lunar peste mai putin de un deceniu, deputatul de Cluj a ramas la prima sa optiune, desi toti colegii sai liberali si-au retras semnaturile la proiectul pensiilor speciale.

Concret, daca acest proiect ar fi adoptat, un parlamentar cu un mandat ar primi, dupa varsta de pensionare, 1.200 de lei in plus, cei cu doua mandate ar primi aproximativ 2.400 de lei, iar cei cu cel putin trei mandate ar ajunge sa câstige din aceasta indemnizatie speciala maximum 4.000 de lei.

Conform colegilor sai din Parlamentul Romaniei, Zlati a argumentat ca are amendamente la proiectul de lege si, in funcţie de admiterea amendamentelor, „va fi optiunea domniei sale„. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *