FOTOGRAFILA

TOATE PROIECTELE ÎNTÂRZIATE ALE LUI EMIL BOC ȘI INAUGURATE PE REPEDE-ÎNAINTE, CU HIBE ȘI BUBE DE EXECUȚIE ȘI, MAI ALES, FĂRĂ RECEPȚIE

În anul 2022, administrația Boc a reușit, cu chiu și cu vai, depășind termene peste termene, să taie panglica unor investiții. TOATE, DAR TOATE, s-au dovedit a fi cu bube de execuție și, ce este mai grav, nici măcar una dintre aceste ”finalizări” nu a fost recepționată. Prin urmare, festivismul ”retrospectivei” anului 2022, nu se justifică.

Într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, primarul Emil Boc prezintă cele mai importante proiecte ale Clujului, duse, după mintea lui, la bun sfârșit în 2022, dar și cele care continuă în 2023.

Ia să vedem cu ce se laudă Însuși El, Maestrul și Primarul, Titanul din Răchițele că ”a dus la bun sfârșit”:

Cică, proiecte finalizate în 2022 (până la semnarea recepției e finalizat fiecare proiect numai din gură și numai pentru ”bocalăi”)

 • Baza sportivă La Terenuri Mănăștur – NERECEPȚIONATĂ; cu probleme la sistemul de drenare (inundată și când se pișă broaștele din ”râulețul” plin de mătasea broaștei, cu gazonul pus de mântuială, cu mobilierul de slabă calitate șamd;

 • Modernizarea Bulevardului 21 Decembrie 1989 – cu dalele puse ca dinții de la greblă: au fost reclamații, presa le-a consemnat, dar domn’ amic de partid Videanu să trăiască, că ne dă nouă dale cât încape;

 • Podul Porțelanului – NERECEPȚIONAT, mult întârziat; încă nu au apărut plângeri despre execuție, dar nu putem să nu remarcăm că, în populismul lui de țărănete comunistoid (deh, educația de activist: poți scoate omul din comunism, dar nu și comunismul din om), Emil Boc a pus în pericol viața proiectanților, punându-i să stea sub pod; putea să stea el, dacă tot îi plac populismele;

 • Modernizarea Grădiniței „Floare de Iris”, Extinderea Creșei „Ursulețul” de pe strada Meziad – în 20 de ani de mandat, Emil Boc nu a reușit să facă nici măcar o grădiniță de la A la Z: le-a modernizat pe cele existente; prin modernizare înțelegând niște var și niște desene cu zâne să se pozeze el; am fi curioși dacă aceste lucrări liliputane la ce buget are Clujul sunt recepționate; Iar la Floare de Iris, să nu o uităm, s-a majorat suma de ”finalizare” cu 1 milion de lei.

 • Turnul Pompierilor – NERECEPȚIONAT; e investiția aceea la inaugurarea căreia Emil Boc ne-a arătat că a trecut prin Geometrie ca gâsca prin apă, denumind un paralelipiped dreptunghic, piramidă;

 • Pădurea Clujenilor – NERECEPȚIONATĂ; care curge la vale, care e plină de bălării; încă o investiție în așteptarea imobiliarilor de cumetrie care vor construi pe platforma CUG;

 • Parcul Farmec – procedură de recepție – este parcul cu perete de beton; oricum este interesant să auzim de procedură de recepție la vreo investiție de-a municipalității; în orice caz, cam așa arăta procedura de recepție în septembrie anul curent:

 • Amenajarea unui Centru de tineret – una dintre cerințele celor care au participat la mascarada numită ”Bugetare participativă”. Centrul pentru Tineret se află în incinta Palatului Statusului Romano-Catolic de pe strada Iuliu Maniu nr. 1, la parter, având o suprafață de aproximativ 125 mp – chiar că merită bătaia de cărămidă în piept!
 • Reamenajarea zonei stației CTP Piața Gării – ia priviți efort bugetar!

 • S-a semnat contractul de finanțare pentru metrou – HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH! Mare e disperarea să se raporteze ceva!

CITEȘTE: Conform ”Recensământului 2021”, populația Clujului a scăzut în zece ani. Prin urmare de unde OSĂ scoată Boc milionul de ”metropolitani” care OSĂ beneficieze de martota metroului? Ce cadou otrăvit i-a făcut Grindeanu lui Boc și cum OSĂ îl paseze acesta clujenilor?

 • Centura Metropolitană: Primăria și-a asumat desfășurarea licitației de proiectare și execuție; (idem, ca mai sus: povești cu OSĂ trecute la realizări)
 • A fost semnat contractul de finanțare pentru pasajul de la Tăietura Turcului. (idem, ca mai sus: povești cu OSĂ trecute la realizări)

CITEȘTE: Dacă ”metroul” OSĂ trebuiască să fie gata până în 2026 și dacă pasajul Tăietura Turcului OSĂ se afle în aceeași situație, cu circulația făcută praf pe axa Est-Vest și închisă de la lucrări pe Nord, în Cluj-Napoca se va circula cu drona?

MAI BINE TRECEA EMIL BOC LA REALIZĂRI URBANISMUL DE CUMETRIE DIN PROPRIA BOCĂRIE!