Politica

Tișe: „Eu solicit prefect PNL! Organizația PNL Cluj merită asta, este cea mai performantă din țară”

Alin Tișe a anunțat în urmă cu puțin timp că a transmis o scrisoare premierului Florin Cîțu și președintelui PNL Ludovic Orban prin care le solicită să îndrepte grava eroare prin care au numit la Cluj un prefect UDMR. 

Contactat de Ziar de Cluj Tișe a precizat că nu are o problemă cu apartenența politică a noului prefect, dar că el consideră că organizația PNL este cea mai performantă din țară și merită să aibă un prefect din PNL Cluj.

„Nu ma interesează de unde e prefectul . Poate fi și de la partidul extratereștrilor  Eu solicit prefect PNL! Organizația PNL Cluj merită asta. Este cea mai performanta din țară. Colegii mei care au muncit alături de mine merita asta”, a declarat Alin Tișe

În ceea ce privește o eventuală demisie din partid, dacă liderii PNL vor menține această decizie, Tișe ne-a declarat: „Poate merge decizia mea până la demisia de onoare. E un avertisment”.

De remarcat faptul că Tișe joacă instituțional, el transmițând această scrisoare în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean Cluj și nu doar în cea de membru al PNL. De altfel el a și menționat că demersul său este susținut și de alți primari, viceprimari și consilieri din PNL Cluj. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *