Din oras

Tinere studente, terorizate de doi bărbați care își fac veacul în zona căminelor din Hașdeu

Pe grupurile dedicate studenților au început să circule imaginile a doi bărbați care ar fi încercat să violeze mai multe fete în zona căminelor din Hașdeu.

„Zilele astea umblă un mega dubios prin campus Hașdeu (H9, H10, H7 și toată zona aia) care abordează fete încontinuu și încearcă să le separe de grupul lor și să le ducă în locuri întunecate. Acum căutăm imaginea celui de-al doilea tip. Se învârt în zona de cămine, sunt suspecți și vor să violeze tipele pe care le abordează. Au existat mai multe plângeri și poliția a fost anunțată deja. Aveți mare grijă, nu umblați singure”, este mesajul trimis pe unul dintre grupurile studenților.

Aceștia ar fi cei doi tineri, potrivit declarațiilor celor care i-au văzut

Un alt tânăr susține că unul dintre cei doi indivizi a fost văzut chiar într-una dintre băile căminului, iar uneia dintre fetele pe care a hărțuit-o, îi e frică acum să iasă din camera da cămin.

Ziar de Cluj a solicitat informații suplimentare de la IPJ Cluj. Potrivit purtătorului de cuvânt, încă nu au fost depuse plângeri, dar cazul se află în atenția polițiștilor.

„Momentan nu sunt plângeri depuse. Se fac verificări cu privire la aspectele reflectate în spațiul online”, a transmis IPJ Cluj.