Justitie

Timpul și procurorii îi clasează dosarul lui Pomohaci. Acesta a întreținut relații cu minori, dar faptele s-au prescris

Dosarul in care părintele Cristian Pomohaci este cercetat pentru raporturi sexuale cu minori a fost clasat, potrivit România TV. Procurorii au considerat ca faptele sunt prescrise, timpul scurs de la comiterea acestora fiind de mai mult de zece ani.

Chiar daca s-a dispus clasarea, procurorii au efectuat mai multe cercetari in cauza. La percheziția făcută la Cristian Pomohaci acasă, imediat după declanșarea anchetei, procurorii au găsit o tabletă a părintelui, care ar fi aratat, potrivit sursei citate, ca ar fi accestat de mai multe ori site-uri pentru homosexuali.

Mai mult, la dosar ar fi declarații ale unor bărbați, care atunci erau minori, care ar fi povestit că au fost racolați în urmă cu câțiva ani de Cristian Pomohaci, pentru a întreține relații sexuale, scrie Ştiri pe surse.

Un alt martor, in prezent student in Olanda, le-ar fi spus procurorilor ca atunci când avea 16 ani ar fi fost contactat pe un site de Cristian Pomohaci, ca s-ar fi întâlnit și ar fi întreținut de trei ori acte sexuale contra unor sume de bani.

Sursa citata mentioneaza si alte povesti similare, multe presupuse victime facand dezvaluirile abia dupa ce Cristian Pomohaci a ajuns in atentia publica.

Unul dintre martori povestește că el vedea în fiecare dimineați că iese un băiat din camera lui Cristian Pomohaciși că era un privilegiu și apăruse invidie între ei cine doarme cu preotul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *