Rautacisme

Timpul are nesfârșită răbdare cu oamenii din Primăria condusă de Emil Boc: de la „proiectul se apropie de finalizare”, până la finalizare, trec 8 luni

Timpul are nesfârșită răbdare cu oamenii din Primăria condusă de Emil Boc, pentru care „proiectul se apropie de finalizare” înseamnă că, până la finalizarea efectivă, mai sunt circa 8 luni.

În 27 august 2021, municipalitatea anunța, pe site-ul său oficial, faptul că „Parcul Pădurea Clujenilor se apropie de finalizare”.

„Stadiul actual al lucrărilor este de 80%, acestea urmând să fie finalizate în luna noiembrie a acestui an”, se preciza în prima frază din articolul de PR electoral.

În mod normal, când citești că un proiect „se apropie” de finalizare, te aștepți la un orizont de timp foarte scurt. Poate o lună, maximum două. Primăria preciza însă că peste 3.

Numai că, dacă ne uităm pe același site, primariaclujnapoca.ro, găsim un alt comunicat oficial, datat 12 aprilie 2022, prin care se anunță faptul că Pădurea Clujenilor a fost finalizată:

„Cu o suprafață de peste 21 ha, mai mare decât cea a Parcului Central „Simion Bărnuțiu”, Pădurea Clujenilor este cel mai nou parc al orașului.”

Practic, de vreo 8 luni, pădurea s-a tot apropiat de finalizare, iar, în cele din urmă, a și reușit să se termine!

(Vorba fie între noi, așa  cum parcul nu se apropia de fapt de finalizare în august 2021, nici pădurea nu e tocmai o pădure, ci un deal cu un pâlc de copaci. Restul e PR!)