Rautacisme

The comeback of mister Hrudei

Procurorul DIICOT Mircea Hrudei a dat-o un pic de gard cu anchetarile lui Gicu Gansca si a lui Horea Ciorcila, care au fost achitati in totalitate la Inalta Curte. Este si motivul pentru care, se aude prin targ, Hrudei vrea sa spele rusinea acestor esecuri profesionale instrumentand si mai temeinic, si mai aplicat viitoarele sale dosare.

Unul dintre acestea il vizeaza pe Andrei Cionca, seful Casei de Insolventa Transilvania. In doua randuri, anul trecut si anul acesta, DIICOT a facut ample perchezitii la sediile CITR, ridicand o tona de acte. Surpriza pe care o pregateste, insa, Hrudei este una cu adevarat interesanta. In tmp ce DNA a dat-o de gard cu teparul Mihai Chezan, Hrudei lucreaza la o speta care-l leaga pe Andrei Cionca, in mod nefericit, de ecscrocul imobiliar. Surse foarte bine informate ne-au spus ca Mircea Hrudei din 2015 nu mai e Mircea Hrudei din trecut si ca, la audieri, procurorul DIICOT este extrem de bine pregatit si baleaza cu intrebarile, lovind tintit si devastator.

DIICOT analizeaza in acest moment felul in care compania MOX a vandut unui offshore cladirea Silver Business Center, iar Hrudei are informatii ca in spatele offshore-ului s-ar fi culcusit insusi Andrei Cionca, situatia devenid ridicola, imorala si ilegala. Asta pentru ca un lichidator cum era Cionca pentru Mox nu poate sa cumpere activele clientului sau. Nu se stie cand isi va termina Hrudei treaba, dar cei care l-au vazut lucrand la dosar spun ca, de aceasta data, Mircea Hrudei nu va mai lasa sa-i scape soarecele din gheare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *