Rautacisme

Terorism demascat la Cluj

Un bun clujean a tras un semnal de alarma, un adevarat act de curaj menit sa ii protejeze pe concetateni de pericolul infiorator care ii paste in Faget. Patru indivizi deosebit de periculosi seamana teroare pe artera care strabate zona, iar Politia Locala este somata sa ii retina urgent.

Avertizarea care va salva Clujul a fost postata pe domnuleprimar.ro si este semnata de cetateanul Andras Imre.

“Va rugam insistent sa trimiteti Politia Locala pentru a ridica cele 4 animale (3 capre si un tap), ce zilnic ne terorizeaza pe artera principala a cartierului Faget – cartier al Clujului, oras european! Zilnic acest cetatean, isi lasa animalele libere pe strazi incepand de la intrarea din Calea Turzii si pana la Vila Tusa, de dimineata pana seara”, dezvaluie bravul clujean.

Omul a vazut cum procedeaza odiosii teroristi si nu a stat cu mainile in san.

“Am facut numeroase sesizari la politie si ni s-a recomandat sa ne adresam Dvs si Serviciului Politia Locala. Mentionam ca tapul este periculos si agresiv, a sarit de cateva ori cu coarnele catre trecatori! Va multumim si va rugam luati masurile ce se impun de urgenta!”, incheie Andras Imre deconspirarea.

Asteptam ca mascatii sa ii ridice de urgenta pe nemernici, stapanul sa fie neutralizat pe loc, iar pentru bravul cetatean salvator propunem o ceremonie in care sa fie rasplatit cu onoruri de catre primarul Emil Boc.

Pana atunci, sa urmarim pana unde se poate ajunge cu asemenea indivizi.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OWix0gz2KeM#t=16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *